Corona och live-streamade begravningar

Vi har öppet som vanligt och ni kan alltid nå oss, dygnet runt på 08-714 5440.

Vi följer de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten och Sveriges Begravningsbyråers förbund går ut med, för att bidra till att minska smittspridningen.

Vi som arbetar på Cardells går inte till arbetet om vi inte är fullt friska. Är ni fullt friska och inte tillhör någon riskgrupp så är ni välkomna in för ett vanligt tidsbokat möte på begravningsbyrån. Hembesök i dessa tider försöker vi minimera, och tar gärna kundmöten per telefon och mejl.  

Många av de beslut som behöver fattas inför en begravning kan ni hitta underlag till här på vår hemsida. Se fliken ”Planera begravning”.

Vi väljer att hälsa muntligt och inte ta i hand eller kramas, och vi hjälper också till att instruera gästerna i samband med begravningen, så att alla ska känna sig trygga.

För de som önskar så har vi nu en tjänst där vi kan live-sända begravningen via vår hemsida. Så att långväga gäster som inte kan komma, eller anhöriga som är sjuka eller tillhör någon riskgrupp ändå ska kunna delta i begravningen. Tala med oss om detta om ni önskar veta mer hur det går till.

Om ni är sjuka eller misstänker att ni varit i kontakt med smittade, så ring oss gärna och rådgör med oss hur vi bäst kan hjälpa er. Vi vill tillsammans underlätta för er i en extra svår tid.

Gunnar, Gabriella och Leif