Om oss

Ett familjeföretag

Välkommen till Cardells, en begravningsbyrå som grundades 1921 på Folkungagatan 93, där ni hittar oss ännu idag. I tre generationer har Cardells ombesörjt begravningar och även juridisk hjälp.

Tillsammans skapar vi en personlig begravning, och hjälper familjer och enskilda i livets olika skeden med juridisk rådgivning.
Vår roll är att i varje uppdrag visa lyhördhet, ge goda råd och alternativ. Det är viktigt att du känner dig delaktig och får ta de slutgiltiga besluten.

Gunnar Cardell Begravningsrådgivare och Leif Ståhlros Jurist med mångårig erfarenhet av boutredning och arvskiften.

En auktoriserad begravningsbyrå

Cardells Begravningsbyrå är auktoriserad av SBF – Sveriges Begravningsbyråers Förbund. Auktorisationen borgar för trygghet och kvalitet in i minsta detalj vid alla slag av begravningsuppdrag.

Erfarenhet och kunskap

När Du beställer en begravning hos oss kommer Dina önskemål att stå i centrum.

Med vårt kunnande och erfarenhet utformar vi gemensamt begravningen.

Engagemang och kontinuitet

Hos oss möts Du av den lilla begravningsbyråns personliga engagemang. En och samma person kommer att följa Dig från det att Du ger oss Din beställning till det att vårt uppdrag är avslutat.

Juridik

Vår jurist upprättar bouppteckningar och arvskiften och ger Dig svar på de frågor Du kan ha.

Integritetspolicy

Vår begravningsbyrå hanterar personuppgifter enligt GDPR. Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så länge det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet när de samlades in.
 

Vi hjälper även till med all slags städning, flytt och försäljning av Dödsboet där vi samarbetar med auktoriserat flyttföretag med flera års erfarenhet – fråga oss om en offert.