Försäkringar

Tyvärr återbetalas inte försäkringar automatiskt när någon avlider. Många tycker det är svårt att överblicka alla försäkringar man har själv - hur svårt är det inte när man plötsligt behöver ta reda på vilka försäkringar en anhörig haft? På grund av att det är så komplicerat fryser stora belopp inne varje år. Många svenskar går miste om återbetalning av stora summor.

Vi kan kontrollera detta med hjälp av en försäkringsinventering. Det hjälper er att hitta de glömda försäkringar ni har rätt till, det visar även om ni har rätt till efterlevandeskydd samt säkerställer att ni får fram tjänstepensioner till medlemsförsäkringar och begravningskassor m.m svart på vitt. Med en försäkringsinventering får ni en enkel överblick över aktuella försäkringar och eventuella pengar att få tillbaka.

Försäkringsinventering beställer du av oss och utförs av vår samarbetspartner Cynk.

Ta tillfället att kontrollera dina egna försäkringar samtidigt. Få svar på frågor som om du är rätt försäkrad, vad försäkringarna faktiskt kostar och hur din pension ser ut. Det är svårt att ha koll på alla försäkringsinnehav men genom vår samarbetspartner Cynk, blir det enkelt och du får en komplett bild.